Mijn favorieten

Verzekeringen

Ieder mens vraagt zich wel eens af of alles op orde is rondom de belangrijke mensen en zaken in zijn of haar leven. "Heb ik dat wel goed geregeld, en wat als...?" Guijt helpt u graag om die zorg weg te nemen. Samen met u kijken we welke risico's belangrijk zijn en welke oplossing voor u optimaal is.


Onafhankelijk advies op maat
Guijt kan u producten van vrijwel alle Nederlandse verzekeringsmaatschappijen aanbieden, maar is aan géén enkele gebonden. Zo krijgt u bij de adviseurs van Guijt altijd een onafhankelijk advies op maat.


Guijt & Thuis voordeelpakket
Om het u makkelijk te maken, kunt u met het 'Guijt & Thuis voordeelpakket' bijna alle privé-verzekeringen in één polis onderbrengen. Daarmee zijn alle verzekeringen op elkaar afgestemd én profiteert u van zeer gunstige voorwaarden en scherpe premies, met pakketkorting oplopend tot maar liefst 12%. Bovendien kunt u zonder extra kosten per maand of per kwartaal betalen.


Stoplicht Analyse Model
Specifiek voor de particulier heeft Guijt een stoplicht analysemodel ontwikkeld. Middels dit model maken we samen met u de risico's en aandachtspunten zichtbaar. Groen is goed, geel is aandacht en rood betekent mogelijk een gevaar. Op basis van deze heldere inventarisatie doen wij u een voorstel voor de verzekeringsaanpak.


De zekerheid van een goed pensioen
De laatste jaren zijn er op het gebied van pensioen- en sociale voorzieningen veel wetswijzigingen. De erkende adviseurs van Guijt kunnen daarop optimaal inspringen. Ze hebben maar één doel: u te verzekeren van een goed pensioen en van een degelijke dekking van uw risico's, ook voor uw nabestaanden indien u komt te overlijden. Zodat u weet dat alles goed is geregeld en onnodige zorgen uit uw leven verdwijnen.


Kijk voor meer informatie op: http://www.guijt.nl/