Mijn favorieten

Op het moment dat u uw huis wilt verkopen komt er veel op u af. Welke vraagprijs kunt u voor uw woning vragen? Hoelang zal de verkoop duren? Welke andere afspraken moet u  maken met een koper? Guijt Makelaardij helpt u graag met het antwoord op al deze vragen. 
      

De keuze van de makelaar: De verkoop van uw huis begint met de keuze van een makelaar. U kunt uw huis ook zelf in de verkoop zetten, maar dat vergt veel verstand van zaken! Aan de verkoop van een woning zitten namelijk nogal wat risico’s en valkuilen. Op het moment dat er iets misgaat, kunt u voor hoge, onverwachte kosten komen te staan. Guijt Makelaardij beschikt over ruim 40 jaar ervaring in de regio Lingewaard en onze register makelaars beschikken over de juiste expertise om u deskundig terzijde te staan bij de verkoop van uw huis. Bij ons bent u verzekerd van een persoonlijke makelaar die u gedurende het hele proces begeleid.

Waarom Guijt Makelaardij:

 Ruim 40 jaar makelaardij ervaring in regio Gendt / Bemmel / Huissen.
 Lokale makelaars welke wonen waar ze werken.
 Altijd voor u opzoek naar de beste koper en de beste prijs.
 Full service tegen scherpe prijzen, wij ontzorgen u volledig.
 No cure No pay. Omdat wij geloven in onze aanpak en onszelf.
Wij zijn zeer actief op Social Media en gebruiken de laatste technieken op promotiegebied.


Stap 1: Vaststellen van de vraagprijs: U maakt hiervoor een gratis en geheel vrijblijvende afspraak met onze makelaar. Belangrijke aspecten bij het vaststellen van de vraagprijs zijn bijvoorbeeld het onderhoud en de kwaliteit van de woning, de buurt en hoe snel u wilt verkopen. Op basis van al deze gegevens adviseert onze makelaar een vraagprijs en een uitgebreid verkoopplan. Guijt Makelaardij kan u ook van advies voorzien om de marktwaarde van uw huis te verhogen of om uw huis beter verkoopbaar te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dingen als het repareren van een deur of het wieden van onkruid in de tuin. In deze eerste fase van de verkoop maakt u heldere afspraken met de makelaar van Guijt. Voordat u hierover een besluit neemt, krijgt u een duidelijk overzicht van de kosten die daaraan zijn verbonden.
 

Stap 2:  Uw huis onder de aandacht te brengen: Als u via Guijt Makelaardij gaat verkopen wordt uw huis zeer uitgebreid gepromoot op Funda, Facebook, Instagram en tal van andere Social Media kanalen. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken zoals 3d plattegrondtekeningen, hoogtefoto`s, 360 graden foto`s en zelfs 360 graden video's. Matterport en virtual reality behoren ook tot de mogelijkheden. In onderling overleg maakt u aanvullende afspraken hoe u uw huis verder onder de aandacht wilt brengen. U kunt een verkoopbord in de tuin plaatsen of een raamposter ophangen. Op het moment dat een koper interesse toont, zal deze uw huis willen bekijken. Onze ervaren makelaars zal u hier tijdig van in kennis stellen en zal de potentiële koper zorgvuldig rondleiden. 

Stap 3: De onderhandeling: Er zijn verschillende onderhandelingsmogelijkheden: De makelaars van Guijt Makelaardij adviseren u graag over de mogelijkheden. De meeste woningen worden verkocht doordat de koper een bod doet en de verkoper dat bod (na onderhandeling) accepteert. U wordt gedurende het onderhandelingstraject steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Een onderhandeling door onze ervaren makelaars kan vaak een flinke som geld extra opleveren. Ook merken wij in de praktijk dat mensen welke zelf hun huis verkopen vaak belangrijke randzaken vergeten of niet duidelijk afspreken. En dit kan tot serieuze problemen leiden. Op het moment dat u een bod accepteert, brengt uw makelaar dit bericht over naar de koper en is de verkoop van uw huis een feit.

Stap 4: Definitieve verkoop: Bij de afronding van de verkoop komt heel wat papierwerk kijken. Guijt Makelaardij stelt een koopakte op, waarin allerlei afspraken worden vastgelegd tussen u en de koper van uw huis. In de koopakte staat in ieder geval duidelijk beschreven wat u verkoopt en wanneer u uw woning overdraagt. Uiteraard neemt uw makelaar de tijd om de koopakte uitgebreid met u door te nemen. Maar Guijt Makelaardij zal ook de voortgang van de hypotheekaanvraag van de koper in de gaten houden en zal u op professionele tot aan de overdracht bij de notaris ter zijde staan.

Voor de verkoop van uw woning in Gendt, Bemmel, Huissen, Doornenburg, Lent, Angeren, Haalderen en Ressen belt u ons op telefoonnummer 0481-427777