Mijn favorieten

Taxatie

Taxeren.... een vak apart.

Bij Guijt makelaardij kunt u terecht voor diverse taxaties. Wij zijn NVM Register Makelaar Taxateur en ingeschreven bij de Stichting Vastgoedcert. Dat betekent voor u dat u mag vertrouwen op de kwaliteit van onze taxaties.
Maar bij het taxeren van een woning komt heel wat meer kijken: hoe is de bouwtechnische staat ? Zijn er bijzonderheden in het kadaster of het bestemmingsplan ? Hoe staat het met bodemverontreiniging? Al deze zaken nemen wij mee in ons onderzoek om te komen tot een betrouwbare (NWWI) taxatie.

Een taxatierapport kan onder meer nodig zijn bij:

  • Een aan- of verkoopbeslissing;
  • Het aanvragen van een hypotheek;
  • Aangifte van successie bij erfenissen;
  • Waardebepaling in verband met echtscheiding;
  • Het vaststellen van de huurwaarde.
Wij zijn aangesloten bij het NWWI (Het Nederlands Woning Waarde Instituut). Het NWWI valideert (keurt) de taxatierapporten van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woning taxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

U kunt bij ons terecht voor een (NWWI) taxatie van uw woning in Bemmel, Gendt, Huissen, Haalderen, Angeren, Doornenburg, Lent, Oosterhout en Nijmegen. Wellicht niet de goedkoopste taxatie, maar wel de beste!