Mijn favorieten

 

Dromen of werkelijkheid?
De hypotheekadviseurs van Guijt zullen in ieder geval hun best doen om uw dromen werkelijkheid te laten worden! 
Heeft u verkoop of aankoop plannen. Kom dan eens vrijblijvend langs voor een kopje koffie. Wij zullen geheel kosteloos uw mogelijkheden met u doornemen.
      


 

Een hypotheekadvies van Guijt Hypotheken staat garant voor een solide financiële constructie waarbij u nu en in de toekmomst verzekert bent van een goede financiële positie. Guijt Hypotheken werkt onafhankelijk. Wij hebben geen enkele voorkeur voor een bank. Behalve dat het de beste bank voor u moet zijn.  Onze adviseur adviseert en vergelijkt verschillende hypotheken voor u, zodat u een keuze kunt maken die goed past bij uw wensen en uw situatie. Wij werken samen met bijna alle banken in Nederland. O.a. Regiobank, ING, Munt, Aegon, Florius, Argenta, NIBC, SNS etc.

Het eerste adviesgesprek met onze hypotheekadviseur is altijd gratis en vrijblijvend. Voor de vervolggesprekken en verdere uren die aan uw advies worden besteed maakt u een afspraak met uw adviseur. Onze hypotheekadviseurs werken op basis een vast bedrag. Dit is altijd een scherp tarief ten opzichte van veel andere hypotheekadviseurs in de directe omgeving!

Tip: de kosten van het hypotheekadvies kunt u eventueel meefinancieren in uw hypotheek. Daarnaast zijn deze in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar.