Mijn favorieten

Guijt woning aankopen

AANKOOPMAKELAAR

U bent op zoek naar een koopwoning, dan zijn er voldoende mogelijkheden om woningen te zoeken en bezichtigingen aan te vragen. Maar wat doet u als u een woning vindt die voldoet aan uw eisen en wensen? Belangrijk is: verstandig aankopen. Waar is het leuk wonen? Is een woning zijn vraagprijs waard? Hoeveel ruimte zit er in het prijskaartje? Guijt Makelaardij kent de woningmarkt in Lingewaard, weet waar voor u de kansen liggen, heeft een realistische kijk op de situatie en geeft u onafhankelijk advies.
 
Het is menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn.
Een verkopend makelaar heeft maar één belang: het allerbeste resultaat voor zijn opdrachtgever (dat is de verkopende partij, niet u)!


 
Bij de aankoop van uw droomwoning begeleidt en ontzorgt Guijt Makelaardij u van begin tot eind.
Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren wij uw woonwensen en geven u een realistisch advies. Onze makelaar kijkt graag met u mee tijdens de (online) zoektocht en in samenspraak met u ontwikkelt hij een doordachte aankoopstrategie. Zo weet u zeker dat u niet een som geld te veel betaalt voor uw droomwoning. 
 
Vanaf de 2e bezichtiging tot en met de overdracht bij de notaris gaat onze makelaar met u mee. Er wordt actief onderzoek gedaan naar eventuele juridische addertjes onder het gras en bouwkundige gebreken. Bij twijfel laat Guijt Makelaardij de hele woning binnenstebuiten keren. Zo voorkomen we financiële verrassingen achteraf.
 
En dankzij de samenwerking met onze onafhankelijke financiële planners blijven ook de maandelijkse hypotheeklasten betaalbaar. Voor starters én doorstromers op de woningmarkt!

Meer informatie? Bel ons op telefoonnummer 0481-427777 of vul het contactformulier in.

Wij maken graag tijd voor u!