Mijn favorieten

Guijt Gratis waardecheck

Wat is mijn huis waard?

Wat is de marktwaarde van mijn huis? Dat is iets wat veel mensen zich afvragen, in goede en in minder goede tijden. Guijt makelaardij biedt daarom gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw huis aan. Voor het maken van een afspraak vult u het aanvraagformulier onder aan deze pagina in.

Er kunnen diverse redenen zijn waarom het handig is om de waarde van uw huis te weten:

- U overweegt uw woning te verkopen, maar u wilt eerst een indicatie hebben van de huidige waarde;
- U wilt weten wat uw bestedingsruimte is omdat u zich aan het oriënteren op een nieuwe woning;
- U wilt weten wat uw overwaarde is op de huidige woning.


 

Gratis en vrijblijvend

Vanzelfsprekend is een waardecheck een momentopname. Een waardecheck (oftewel waardebepaling) is geen volledig taxatie rapport, maar wel erg waardevol. Het geeft u inzicht in de marktwaarde en de eventuele verkoopstrategie. Er zijn veel marktfactoren die meetellen bij het bepalen van de waarde van een huis. Reparaties en uitbouwen beïnvloeden de waarde van het huis vaak positief. Bovendien zal de marktwaarde van een huis worden beïnvloed door het aantal vergelijkbare huizen in hetzelfde marktgebied, ligging, omgeving, staat van onderhoud, wel of geen garantie op de woning, enzovoort. Ook heeft u te maken met factoren buiten uw invloedssfeer, zoals bestemmingsplannen, economische en politieke ontwikkelingen of fiscale beleidsmaatregelen. Guijt Makelaardij neemt al deze factoren mee in zijn gratis waardebepaling van uw huis. De makelaars van Guijt zijn thuis in Gendt, Bemmel, Huissen, Doornenburg, Angeren en Haalderen e.o.


Wilt u een gratis waardebepaling van uw woning? Vul het contactformulier in en onze makelaars nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Deze afspraak is altijd gratis, vrijblijvend en vertrouwelijk.